Eurofoam România

Get Adobe Flash player

Pentru a vizualiza site-ul, aveți nevoie de Adobe Flash Player 10!

1997-prezent
Istoric
Află povestea noastră.
Istorie

Eurofoam în România a fost înființată în anul 1997 la Craiova, sub numele Poliflex, și este membră a grupului Eurofoam Austria. Este o companie cu capital integral privat, având ca acționari: Eurofoam BV din Olanda și Eurofoam Gmbh din Austria.

Încă de la început s-a axat pe producția de spume poliuretanice flexibile, folosindu-se un proces tehnologic discontinuu.

Ulterior în anul 1999 și-a mutat sediul central la Sibiu, unde de altfel funcționează mașina de spumat burete, iar punctele de lucru sunt centre de debitare a spumei poliuretanice. Producția a fost strategic poziționată în centrul țării, fiind cel mai mare centru de spumare continuă din Romania.

Cei peste 300 de angajați își desfășoară activitatea în cele 6 locații ce acoperă întreg teritoriul național: Sibiu, București, Baia Mare, Craiova, Piatra Neamț.

Gama de produse, tehnologia și serviciile orientate tot timpul spre satisfacerea partenerilor ne-au garantat timp de 10 ani poziția de lider de piață din România, în portofoliul nostru regăsindu-se companii de renume național și mondial.---------------------
100+
Aplicații pentru burete
Află mai multe despre ele.
Ce înseamnă soluții?

O echipă pregătită să vă ofere cea mai bună îndrumare în alegerea produsului care se potrivește perfect necesităților dumneavoastră. Dacă doriți să tapițați o canapea sau un scaun, dacă doriți să izolați orice tip de încăpere sau să vă filtrați apa din pișcină noi vă putem oferi aceste produse.

Cost avantajos

Costul nu înseamnă preț. Costul înseamnă ca, după fiecare colaborare, să aveți un câștig.

Ce înseamnă soluții complete?

Consultanța + spumă poliuretanică flexibilă + tehnologie de debitare + putere de producție + accesorii + logistică + putere de acoperire. Consultanța este gratuită pentru că face parte din filozofia noastră de satisfacere a partenerilor.

Burete

Peste 60 de tipuri de spumă poliuretanică flexibilă destinată industriei de mobilier tapițat și saltele și peste 20 de tipuri de spumă poliuretanică flexibilă destinată aplicațiilor din industria auto, construcțiilor, packaging și multe altele.

Tehnologie de debitare

Vă puteți convinge singuri din cele peste 10 modalități de tăiere.

Putere de producție

În ultimii 10 ani am produs atât burete cât să acoperim cu un strat de 1mm un mic orăsel. Adică peste 100.000 de tone de burete.

Accesorii

Aveți probleme suplimentare în aprovizionarea cu accesorii (chingă, capse, adezivi, vatelină)? Le puteți achiziționa de la noi. Cu siguranță au loc în același transport.---------------------
Eurofoam GmbH
Compania
Cine este?
Cine este?

A luat ființă în 1992 sub forma unui Joint Venture 50/50% între GREINER Austria și Grupul Belgian RECTICEL.

Istorie

După patru ani de muncă în echipă încununată cu succes în Europa de Est, partenerii au încorporat producția lor de spumă poliuretanică moale din Germania și Austria în cadrul companiei și au extins conceptul de Joint Venture pentru a acoperi toată Europa Centrală.

Este compania cea mai mare din Europa în domeniul spumelor poliuretanice cu 39 de fabrici în 12 țări din Europa Centrală și de Est și produce în jur de 120.000 de tone de spumă PU pe an. Compania produce și prelucrează spume poliuretanice.

Fiecare companie din cadrul grupului acționează sub propria autoritate și se poate concentra pe anumite activități la cererea cumpărătorilor și a nevoilor pieței regionale.

A dezvoltat o gamă largă de produse care rezolvă problemele diverse ale partenerilor săi precum ar fi tipuri speciale de spume PU, soluții pentru Ambalare sau Izolații Fonice.

Furnizează spume PU nu doar industriei de mobilă și saltele ci și industriilor textilă, de încălțăminte și automobilistică.


Eurofoam Group